Mišo Kovač u Čakovcu 20.04.!

sisakportal-hr

Nakon spektakularna dva koncerta koja je prošli mjesec održao u Lisinskom, najave za nastup u splitskoj Spaladium Areni, Mate Mišo Kovač ponovo žari i pali hrvatskom estradnom scenom i pokazuje da mu nema ravnog, da je još uvijek u izvrsnoj formi i da je poveznica između njega i publike još uvijek vjerna i iskrena.

Nakon toliko godina karijere sa kojima se malo koji današnji hrvatski izvođač može pohvaliti, ova pjevačka legenda još uvijek potpuno odgovorno i puna srca nastupa pred svojom publikom.

Dva koncerta u Lisinskom stvorila su pozitivnu i euforičnu atmosferu, a karte su se prodavale u rekordnom roku. Najava splitskog koncerta napravila je isto, već je prvi dan prodano nekoliko tisuća ulaznica za taj glazbeni megaspektakl!

Došlo je vrijeme da dodatno razveselimo Mišine obožavatelje i najavimo njegov veliki koncert:

20.04., u Čakovcu, dvorana GOC-a

Mišine pjesme pjevaju se uglas, a publika je na nogama!

Posebna draž ovih koncerata donosi i gošća, a to je njegova kći Ivana Kovač, koja je objavom svog albuma prvijenca “Crno vino, crne oči”, postavila visoko ljestvicu. Naime, odmah po izlasku njezinog albuma, Ivanin album postao je najprodavaniji album izvođača zabavne glazbe, što je veliko priznanje pogotovo kada se radi o prvom albumu.

Na koncertu u Čakovcu, 20.04.2014., Mišo će izvesti svoje najveće hitove poput “Ako me ostaviš”, “Ti si pjesma moje duše”, “Jedan dan života”, “”Najljepše su oči moje majke” i druge…

Jer dok Mišo pjeva nitko ne sjedi, publika je na nogama i uživa u izvedbi legende.

Nakon najave koncerta, već prvi dan reakcije publike su odlične, svoj dolazak su potvrdili gosti iz Zagreba, Rijeke, Ljubljane, Maribora i ostalih gradova!

Ulaznice su u prodaji od srijede 19.03.!