"MindHeart"je novi spot J.R. Augusta!

db

Uoči koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu 15. veljače, J.R. August predstavlja spot za pjesmu “MindHeart”. J.R.-ov magični svijet približila nam je svojim ilustracijama i animacijama Katarina Matković, umjetničkog imena Khei, inače i članica J.R.-ovog zbora.

“MindHeart” je drugi singl s J.R.-ovog dugosvirajućeg prvijenca “Dangerous Waters”, koji je u potpunosti osvojio publiku i glazbenu kritiku. U velikoj Nacionalovoj anketi tridesetak hrvatskih novinara biralo je i odabralo najbolji domaći album i upravo je “Dangerous Waters” ponio tu laskavu titulu.

Osim visokih mjesta na top listi najprodavanijih albuma, “Dangerous Waters” je ovom iznimno talentiranom glazbeniku donio čitav niz nagrada i priznanja – od nagrade Music Pub za album godine do nagrade Rock&Off u trima kategorijama: Album godine, Veliki prasak godine i Rock&Off izvođač godine. Da se radi o glazbeniku svjetskog kalibra potvrđuje i nominacija za europsku nagradu IMPALA u kategoriji najboljeg nezavisnog albuma godine.

J.R.-ov prvijenac “Dangerous Waters” uskoro ćemo slušati i na dvostrukom 180-gramskom vinilu. Bogato opremljeno LP izdanje je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije.

najčitanije