Megadeth predstavlja 15. studijski album "Dystopia"!

db

261020211635272503.jpeg

Megadeth predstavlja novi, 15. po redu, studijski album pod nazivom ” Dystopia “. Novo studijsko izdanje donosi 11 potpuno novih pjesama, a hrvatskoj je publici dostupno na CD-u, vinilu te u digitalnom obliku. Na čelu s glazbenim arhitektom i vizionarom Daveom Mustaineom , Megadeth je novo izdanje snimao u Nashvilleu, gdje je za miksanje bio zadužen Josh Wilbur (Lamb of God, Gojira, Avenged Sevenfold).
Postava benda za snimanje ovog albuma nešto je drugačija, pa su se Daveu Mustaineu pridružili Kiko Loureiro (gitara), David Ellefson (bas) te Chris Adler (bubnjevi), koji je uzeo malu pauzu od benda Lamb of God kako bi snimio album ” Dystopia “. Sve to rezultiralo je naletom energije, inspiracije te odličnom glazbom.
Megadeth se na sceni pojavio prije 30 godina, praktički pokrenuvši novi žanr svojim debitantskim izdanjem ” Killing Is My Business… And Business Is Good! ” – Nedavno proglašenim kao najbolji debitantski trash metal album svih vremena, od strane VH1. Bend je objavio i datume turneje ‘ Dystopia World Tour ‘, koja kreće u SAD-u, preko Kanade, dok će u lipnju svojim dolaskom počastiti i europsku publiku.

najčitanije