Mario Biondi nakon koncerta potpisuje albume!

db

„Devotion“, „This is what you are“, „Shine on“, „Close to you“, „Deep space“, samo su neki hitovi talijanskog glazbenika Marija Biondija koje ćemo sutra, 6. 10. , slušati u zagrebačkoj Tvornici kulture!
Biondi će svojim vjernim obožavateljima nakon koncerta potpisivati CD-e i ploče na Menartovom prodajnom štandu u Tvornici kulture.
Zahvaljujući aktualnom albumu “Brasil”, uz bossa novu i soul očekuju nas i zavodljivi ritmovi Brazila: Producirao ga je u Rio De Janeiru, a album slavi brazilsku kulturu i predstavlja i novo uzbudljivo poglavlje u njegovoj bogatoj karijeri. „Brazilski zvuk i kultura su konstantni pratitelji u mojem glazbenom odrastanju, punom strasti i pozitivnih utjecaja.“
Hvaljeni album otvara pjesma „Felicidade“, engleska verzija originalne pjesme Seua Jorgea, poznatog po brazilskoj pop sambi. Pjesma vrvi pozitivnim vibracijama, a zanimljivo je da je Seu Jorge s 19 godina postao beskućnik i živio na ulici 3 godine. U tom je periodu procvao njegov glazbeni talent i postao je popularan u svakoj faveli Rio De Janeira.

Talijanski umjetnik poznat po toplom, dubokom i senzualnom glasu, zbog čega ga mnogi nazivaju i talijanskim Barryjem Whiteom, dobro je znani i drago viđen gost u Hrvatskoj što i on itekako osjeća:
„Kada sam u Hrvatskoj, imam osjećaj kao da sam doma. Nevjerojatan je to osjećaj, jer se osjećam jako dobro došlo ovdje i vrlo opušteno. Kada sam sa svojim hrvatskim obožavateljima, osjećam koliko ljudi zaista vole moju glazbu što mi posljedično daje dodatnu energiju da se u potpunosti prepustim kreiranju vrhunskog glazbenog iskustva, rezultat toga su koncerti za pamćenje.”, kaže Mario Biondi.
Koncert Marija Biondija dio je niza koncerata imena Musicology Barcaffé Sessions. Osmišljeni su kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. Koncept serijala je jednostavan – pažljivo odabrani izvođači jazz, funk, soul, r’n’b, ili drugih žanrova, s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu organizacije događanja.

najčitanije