Madonna na Euroviziji!

db

Pop zvijezda Madonna nastupit će kao posebna gošća na Pjesmi Eurovizije 2019., koja će se u svibnju održati u Izraelu, objavili su njezini predstavnici.

Promotori koncerta Live Nation Israel i predstavnici američke pjevačice potvrdili su objave izraelskih medija o Madonninu nastupu na ovogodišnjem natjecanju Eurovizije kojemu je domaćin Izrael, a na što je stekao pravo kada je lani u Portugalu izraelska pjevačica Netta Barzilai pobijedila pjesmom “Toy”.

Madonna će izvesti dvije pjesme tijekom trodnevnog natjecanja Pjesme Eurovizije na kojem će nastupiti glazbenici iz više od 40 zemalja.

Izraelsko domaćinstvo je potaknulo je brojne propalestinske aktiviste da se uključe u kampanju bojkota natjecanja u Izraelu. Tako je u siječnju oko 50 britanskih poznatih osoba, među kojima su pjevači Roger Waters i Peter Gabriel, napisalo pismo britanskoj mreži BBC pozivajući je da pritisne organizatore kako bi se natjecanje Eurovision 2019. održalo u nekoj drugoj zemlji.

Madonna je već nastupila u Izraelu 2009. i 2012. u sklopu svojih svjetskih turneja. Američka pop zvijezda također je sljedbenica kabale, židovskog mističnog ezoteričnog učenja o Bogu i svijetu.

Madonna već nekoliko mjeseci priprema novi album još nepoznata naziva.

najčitanije