Lollobrigida feat. Svi na pod

sisakportal-hr

271020211635293712.jpeg

Ekstravagantni hrvatski electro –pop bend Lollobrigida, s njihovom frontmenicom Idom Prester na čelu, i ovog puta donosi, sebi svojstveno, neobičnu i originalnu pjesmu i video spot. U suradnji s članicom poznatog beogradskog electro – pop sastava Svi na pod!, Bojanom Vunturišević, ove ekscentrične djevojke ponovno su zablještale pred kamerama, a trudnici Idi Prester svoju žensku je solidarnost u spotu, osim Bojane, iskazala i Petra, druga članica Lollbrigide!

O novoj suradnji u pjesmi „Uzalud“ i energiji sa seta progovara Ida Prester: ” Pjesmu smo snimili s našom dugogodišnjom prijateljicom iz benda ‘Svi na pod!’, Bojanom Vunturišević. Sviđa nam se muzika tog benda i Bojanin vokal, ali htjeli smo je staviti u malo žešći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionirati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u divljanje i vrištanje! Pjesma je pravi ‘girl riot’, a kroz video spot smo htjeli prenijeti energiju živog benda. Svi članovi Lollobrigide su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih momaka iz Bigza i ovo je trenutak da ih upoznate. A s obzirom da sam spot snimala u devetom mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom – Petra i Bojana, također nose ‘trbuhe’, iz solidarnosti.”

Mladi ‘momci iz Bigza’, koje spominje Ida, novi članovi Lollobrigide, su Damjan Babić (gitara), Boško Mijušković (bas gitara), Marko Ajković (bubanj) i Jovan Vesić (sintisajzer).
Tekst i glazbu za novu pjesmu potpisuje Ida Prester, dok su se za aranžman pobrinuli svi članovi Lollobrigide. Sve je to u ovo veselo i zanimljivo video izdanje na kraju ukomponirao redatelj Ivan Stojiljković.

Više o novoj pjesmi i video spotu saznajte na službenoj i Facebook stranici Lollobrigide.