LJETO U MSU 2024: BAD DAUGHTER

Bad Daughter 2

Bad Daughter je već nekoliko godina najsnažnija i najupečatljivija pop-rock autorica i izvođačica. Gradeći svoju karijeru postupno i uporno, izrasla je u pojavu koja potpuno ravnopravno može konkurirati sličnima na europskoj i svjetskoj sceni postajući tako predvodnica domaćeg ženskog pop-rock pisma.

 

Malo tko je toliko munjevito ostavio traga na domaćoj glazbenoj sceni kao što je Bad Daughter. Dunja Ercegović kroz ovaj projekt se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

 

Sjajan album prvijenac „Let Me Panic” više je od 40 domaćih urednika i novinara skupno izabralo za album 2021. godine, a uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Na Rock&Off nagradama je Bad Daughter osvojila one za album godine i Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. S aktualnim singlom osvojila je i Rock&Off nagradu za najbolju pjesmu godine, kao i pop izvođačicu godine.

 

Bend radi na novom albumu o osveti koji će se zvati „Pretty, not pety”, a ideja je, kažu, da kao i „Let Me Panic” ima taj njihov zločesti potpis, ako ne i zločestiji. Album bi trebao izaći do kraja godine, u međuvremenu će bend biti koncertno aktivan, a u pripremi je objava prvog singla.

 

Tokom Ljeta u MSU ne propustite filmske projekcije, izložbe, plesne predstave Antisezone i program Animafesta, svjetskog festivala animiranog filma.

Ljeto u MSU održava se  do 12. 7 2024.

 

Program 21. lipnja 2024. 

 

19.00 FILM
Smrt djevojčice sa žigicama; režija: Goran Kulenović / HR / 114 min
Do 19.00 IZLOŽBA
Zbirka kao glagol (postav MSU: Budućnosti; Drugarstvo; Tužne pjesme rata i aktualne izložbe iz ciklusa Okidači)
21.00 KONCERT
Bad Daughter

 

Informacije za posjetitelje:
Ulaz u prostor koncerta od 20 sati; početak koncerta u 21 sat

 

Ulaznice – Bad Daughter:
16 € do dana koncerta
20 € na dan koncerta

 

Ulaznice za Ljeto u MSU 2024. mogu se kupiti putem sustava Eventim.hr  i na recepciji MSU-a do 21 sat.
Pojedinačne ulaznice nabavite na:  entrio.hr

 

Msu Banner 750

najčitanije