"Kunem ti se" - poznata lica u spotu Borisa Novkovića

sisakportal-hr

261020211635291454.jpeg

Svjetlo dana ugledao je dugoočekivani video spot Borisa Novkovića ‘Kunem ti se’ prepun poznatih lica lifestyle scene.

Sa Borisom su tako u spotu među ostalim zapjevali i zaplesali Anica Kovač, Goran Navojec, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić i brojni drugi.

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota, u režiji Marka Vrdoljaka, Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, a u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Vođen tom idejom, Boris je pozvao mnoga utjecajna imena lifestyle scene da se pridruže u realizaciji njegovog novog glazbenog uradka.

Inače, singl ‘Kunem ti se’ u izdanju Hit Recordsa, u dva je tjedna postao izuzetno tražen u radijskom eteru.

‘Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme za mene’– ispričao nam je Boris Novković.

‘Ovo je moja prva suradnja s Borisom i jako sam zadovoljan rezultatom. Pjesma zvuči, upravo onako kako sam očekivao, vedra i puna optimizma, svega onoga što nam u društvu danas nedostaje. Boris je to sve na sjajan način prenio. Iskreno se nadam kako je ovo početak naše dugoročne suradnje. U spotu smo željeli dočarati dio studijske atmosfere jer iako pjesma nije nastala spontano, sve ostalo je rezultat jedne pozitivne i ležerne atmosfere tijekom snimanja.’– istaknuo je autor pjesme Ante Pecotić!

‘Rado sam se odazvala pozivu za snimanje Borisovog spota jer mislim da se radi o pjesmi koja će definitvno biti veliki hit ovoga ljeta. Također, moram napomenuti kako mi je ovo jedno od najljepših snimanja do sada, lijepo smo se zabavljali, uživali i vjerujem da će gledatelji osjetiti tu dobru i ugodnu energiju dok budu slušali pjesmu i gledali spot’– rekla je jedna od sudionica u spotu, Ornela Vištica.