Jason Derulo vas poziva na ples! Prijavi se i ti.

db

251020211635203826.jpeg

Globalna superzvijezda, Jason Derulo najavio je svoj virtualni plesni party koji će se održati ovaj petak, 16. listopada. Naučite koreografiju hita “Take You Dancing” i predstavite ju majstoru osobno u ovoj plesnoj lekciji u kojoj će sudjelovati i gosti iznenađenja.

Pridružite se fanovima diljem svijeta na svjetskom virtualnom partyju, postavite osobno pitanja tijekom Q&A sessiona i ulovite priliku da pokažete svoj plesni talent na partyju gdje će najzanimljiviji fanovi i njihovi plesni pokreti biti prezentirani na velikom ekranu.

Prijavite se kako biste se pridružili partyju putem linka: https://fpt.fm/app/25805/jason-derulo
Virtualni dance party održat će se 16. listopada u 19h i, za sve noćne ptice, 17. listopada u 3h. Fanovi se mogu prijaviti e-mail adresom. Povratno će dobiti dvije e-mail poruke, jednu odmah po prijavi i jednu 15 minuta prije početka dance partyja.

S gotovo 30 milijuna pratitelja, Derulo je trenutno među top 20 TikTok superzvijezda i najpopularniji aktivni glazbenik na platformi. Novi singl “Take You Dancing” posljednji je u uspješnom nizu hitova te se trenutno nalazi u Top 10 najemitiranijih stranih singlova u hrvatskom radijskom eteru.

Jason Derulo nesumnjivo je jedna od top pop i urbanih zvijezda trenutka, a među njegovim uspjesima ističe se 11 platinastih singlova, milijarda streamova samo na glazbenom servisu Spotify, gotovo 6.5 milijardi pregleda na YouTube platformi i više od 50 milijuna prodanih singlova. Ovaj talentirani pjevač, tekstopisac i plesač privukao je pozornost javnosti 2009. surađujući s glazbenim imenima kao što su Lil Wayne, Pitbull, Diddy i Sean Kingston, a među zvijezde katapultirao ga je njegov globalni hit “Whatcha Say”.

najčitanije