Jake Bugg predstavlja novi singl!

db

261020211635269377.jpeg

Mlađahni Jake Bugg predstavlja “Love, Hope and Misery”, svoj novi singl s iščekivanog novog studijskog izdanja “On My One”.
https://umhr.lnk.to/jakebugglhm
Talentirani 22-godišnjak će 17. lipnja objaviti svoj treći po redu studijski album, naslova ” On My One “. Jake potpisuje sve pjesme s novog izdanja, na albumu je odsvirao većinu instrumenata, a čak je i producirao većinu materijala – Jacknife Lee je producirao tri pjesme s albuma, uključujući i ovaj novi singl, koji nasljeđuje do sada predstavljeni “Gimme The Love”.
Album “On My One” nasljeđuje izdanja “Jake Bugg” (2012.) i “Shangri La” (2013.), a sam naslov zapravo je izraz koji se koristi u njegovom rodnom Nottinghamu – umjesto ‘On my own’, kažu ‘On my one’, pa je stoga to bio logičan naziv albuma. Tim više što je ovim albumom Jake uglavnom svoj na svome: ” Vidio sam ovo kao logičan napredak mene kao tekstopisca. Bilo je izazovno, ali i nešto što sam osjećao da moram napraviti. ”
Jake Bugg će se ovo ljeto uputiti i na europsku turneju, a koncertna postaja bit će i Zagreb – pred hrvatskom publikom premijerno će nastupiti u sklopu INmusic festivala, 20. lipnja .

najčitanije