Ivan Zak ususret CMC festivau

sisakportal-hr

Ovih dana Ivan Zak neumorno radi na svom novom albumu na kojem će se naći i njegov novi singl „Usne varane“. Nova pjesma nosi sva obilježja hita, osjeti se malo jači zaokret prema pop rocku i zasigurno će u kratkom roku osvojiti kako publiku u klubovima, tako i glazbene top ljestvice.

Za novi singl koji je snimljen u Studiju Titanic, paralelno je osmišljen i video spot. Za razliku od dosadašnjih, u ovom video izdanju glavne su uloge povjerene mladim glumcima koji su na simpatičan i zabavan način odigrali ljubavnu priču.

Pjesma je napravljena u pjevačevom prepoznatljivom izričaju kojeg je ovog puta pojačao s nešto jačim rifovima. Kao i u svakoj pjesmi do sad, stihove i glazbu za “Usne varane” potpisuje Ivan Zak.

„Usne varane“ ujedno je i prva, službeno potvrđena pjesma ovogodišnjeg CMC glazbenog festivala, koji će se 13. i 14.6. odvijati u Vodicama. Ivan Zak će se novom pjesmom, po drugi put, nakon prošlogodišnjeg nastupa s pjesmom „Ilegala“, predstaviti ovoj festivalskoj publici.

Premijerno pred vjernom publikom, pjesma „Usne varane“ bit će uživo predstavljena ovog petka, 28.3., na koncertu u splitskom Hemigway baru.

Više o ovom i nadolazećim koncertima te ostalim događanjima vezanim uz Ivana Zaka pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.