Iako su okrenuli leđa suncu, došli su do broja jedan!

db

261020211635272818.jpeg

Vlasnici jednog od najboljih albuma godine, trojac Chui, promociju hvaljenog uratka “Third Sun From The Stone” zakazali su za danas u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Sastavljen od prekaljenih glazbenika s domaće scene, Chui je trio kojeg čine klavijaturist Toni Starešinić i saksofonist Vojkan Jocić, koji se ujedno poigravaju elektronikom, i bubnjar Janko Novoselić , a njihov rad njeguje nešto drugačiji pristup jazzu protkan aktualnim trendovima. Njihov zvuk je spoj jazza i suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s elektronikom, psihodelijom i rock’n’roll beskompromisnim pristupom.

2015. godina obilježena je njihovim trećim albumom “Third Sun From The Stone” kojeg su mediji i glazbeni portali uvrstili u najbolja godišnja domaća i regionalna izdanja, a na nekim listama drži i prvo mjesto. Glazbena kritika hvali njihovu fuziju jazza i aktualnih trendova čime brižu bilo kakva žanrovska ograničenja, svrstavajući njihov rad uz bok velikanima svjetske fusion scene.
Album “Third Sun From The Stone” sadrži ukupno osam pjesama, od kojih je pjesma “Okrenuli smo leđa suncu” danas dospjela i do broja jedan regionalne TOP 10 liste Sisačkog radija.
Za ovu pjesmu, kao i kompletnu domaću top listu, možete glasati na glazba@radiosisak.hr, a pjesme s top liste emitiramo petkom od 17,05 do 18,00 sati na 89,4 & 93,1 MHZ
TOP 10 poslušajte i na našem You Tube kanalu.

TOP-10
1) OKRENULI SMO LEĐA SUNCU – Chui ft. Fil Tilen

2) GLADNI – Let 3

3) PROLAZI SVE ZAR NE? – Parni Valjak

4) NIKOTINSKA KRIZA – M.o.r.t.
5) FREE MP3 – Dubioza Kolektiv
6) TREMOR – Tbf
7) CMC – Dječaci
8) RUKE – Ljetno kino
9) ĐURO – Kandžija & Gole žene
10) POSLIJE NAS – Pavel

najčitanije