Hoodooleen u novom singlu 'Seven harvests a year' prodaje dušu vragu!

Hoodooleen predstavlja novi video spot za pjesmu ‘Seven harvests a year’ za koju kaže da je ‘bodulska verzija Fausta’. Prodaja duše vragu za 7 berbi godišnje nije ispala kako je zamišljeno.

 

Hoodooleen je pokrenut 2019. godine s jasnom vizijom zvuka koji teži pop minimalizmu uz koketiranje s klasikom što Robert jako dobro uobličuje svakim svojim singlom. Fokus stvaralaštva leži na vokalu i klaviru koji, po riječima publike i medija, mogu ozbiljno parirati vodećim svjetskim izvođačima.

 

Novi spot još je jedan u nizu uradaka talentiranog splitskog umjetnika Tonija Mijača s kojim Hoodooleen surađuje od samih početaka dok je za mix i master pjesme zaslužan Filip Vidović iz Matterhorn Music studija.

 

 

„U isto vrijeme kad se snimao spot za pjesmu ‘Many More’ gdje smo se ugrijali uz vatru i ‘izgorili’, snimljen je i ovaj u kojem me Toni zakopao u 100kg soli kako bi prikazali konzervaciju duše. Ne pokušavajte ovo kod kuće ako je temperatura blizu nule. Kao što sam već rekao, s Tonijem je svako snimanje avantura“, kaže Hoodooleen.

 

 

Pjesma ‘Seven harvests a year’ dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

najčitanije