Hoodooleen objavio novi singl ˝Sometimes˝

Hoodooleen

Hoodooleen nam predstavlja svoj drugi singl i spot u 2023. godini. Radi se o pjesmi „Sometimes” za koju nam Hoodooleen kaže da je najkraća pjesma koju je ikad napravio.

„Pjesma je nastala, što bi se reklo, u jednom dahu. Jedna od rijetkih koje su ostale u cijelosti iste kao i u trenu kad su nastale. S većinom pjesama se malo još poigram pa tu i tamo napravim pokoju varijaciju, nekakvu malu promjenu, ali za „Sometimes” sam nekako osjetio da ne treba ništa dirati. Možda je i zato najkraća koju sam ikad napravio, nema u njoj ni dvije minute, a kad je već bila tako kratka činilo mi se prikladnim da ju prijavim za Doru, ali možda je bila prekratka. ”

 

Za mix pjesme se pobrinuo Antonino Šimić iz Greenwood Studija, a za master Filip Vidović iz Matterhorn Music. Za spot je ponovno bio zadužen Toni Mijač kojemu se ovog puta, kao direktor fotografije, pridružio Roko Birimiša.

˝Kao i uvijek snimanje s Tonijem je užitak, tako da ni ovaj put nije bilo ništa drugačije. Vremenski uvjeti su bili malo drugačiji od onih koje je prognoza najavila tako da se snimanje svodilo na čekanje sunca i iskorištavanje tih rijetkih trenutaka sunčeve svjetlosti, ali bili smo poprilično spretni i sretni u tome. ˝

najčitanije