Gretta ft. Geby - "Malena"

sisakportal-hr

271020211635293247.jpeg

U deset godina postojanja zagrebački alter rock bend Gretta napravio je mnogo toga – objavili su tri studijska albuma, odsvirali više od 200 koncerata, snimili četrnaest spotova te osvojili brojne nagrade – ali, vjerovali ili ne, baš nikad nisu napravili niti jedan duet. Do sada!

Čast da bude „prvo pa žensko“ pripala je šarmantnoj, elegantnoj i izazovnoj mladoj Zagrepčanki Martini Geber, zvanoj Geby, odličnoj pjevačici sve popularnije grupe Vikend-revolucija.
Grettaši su Geby uočili kada je sa svojim matičnim bendom nastupala kao gost na jednom od ovogodišnjih HGF događanja i odmah ju odlučili angažirati za duet.
Ritam i melodija pjesme pršte od žestoke i melodične mladenačke energije, a idealan kontrast glazbi pruža tekst koji govori o prolaznosti ljubavnih veza. Malena je snimljena u studiju NLO, a produkciju potpisuje Srđan Sekulović – Skansi, koji je producirao i hvaljeni, treći album Grette – Kreteni.

Na pitanje kako se osjećaju povodom desete godišnjice banda, Grettaši su odgovorili: „Danas se osjećamo mlađi nego na samim počecima i nikad nam nije bilo ljepše! Radimo ono što volimo, snimamo nove pjesme i spotove, sviramo po cijeloj Hrvatskoj i šire i brutalno se dobro zabavljamo!“