Goran Karan kreće na turneju po Poljskoj!

sisakportal-hr

271020211635294327.jpeg

Goran Karan je definitivno pjevač koji svojim vokalnim mogućnostima pripada u sam vrh domaće scene, što znaju i njegovi fanovi koje je stekao u inozemstvu, pretežito u Turskoj, Slovačkoj, Poljskoj, J. Koreji itd. Nakon prošlogodišnjih uspješnih koncerata u Poljskoj ove godine joj se ponovo vraća! I to turnejom po poljskim gradovima u kojima još nije nastupio:

  • Jastrzębie Zdrój – 19.03
  • Częstochowa – 21.03
  • Bydgoszcz – 22.03
  • Ruda Śląska – 23.03

U Poljskoj je on rado viđen gost, tamo je snimio i duete sa njihovim zvjezdama koji su se zadržali na vrhu top ljestvica u Poljskoj, te je održao dva koncert u Zabrzu i dva rasprodana u Krakowu! Goran ne krije svoje uzbuđenje te je izjavio:

“Ove godine ćemo Vagabundo band i ja dolazak proljeća dočekati u – Poljskoj, zahvaljujući izdavačkoj kući ESKA, koji su u Poljskoj izdali moj album Čovik tvoj. Nakon nekoliko prošlogodišnjih sjajno organiziranih koncerata, pruža nam se prilika da nastavimo sa promocijom hrvatske glazbe na dalmatinski način. Četiri koncerta koja slijede u ovom tjednu su nastavak odlične suradnje koju već dvije godine gradimo sa našim poljskim partnerima.

Od koncerta u Zabrzu, na kojem smo snimili CD i DVD, preko Katowica i nastupa u Krakowu, u Nacionalnom teatru i na trgu, svaki korak koji smo učinili zajedno je bio istovremeno i avantura i uspjeh. Dueti koje sam snimio sa Teresom Werner, Jacekom Silskim i Mariuszom Kalagom za pjesme Tu non llores, Anđele, Ostani i Prijatelju su kroz video brojeve našlu put do srca poljske publike. Ovom prilikom ćemo suradnju nastaviti snimanjem dueta sa Teresom Werner za pjesmu “Kad podne zazvoni”, koju sam imao priliku predstaviti na Splitu 2009. Ono što je najljepše je da ćemo ovaj put svirati na mjestima u kojima do sada nismo svirali, jako da je prisutna radost istraživanja i uzbuđenje prvog puta. Na putu smo od sutra, a posredstvom Scardone, naše izdavačke kuće u Hrvatskoj i Sloveniji, saznat ćete kako nam je i što se zbiva na turneji. Pozdrav!” rekao je Goran Karan.