Gibonni ima video spot za Udicu. Pogledajte!

db

Legendarni splitski glazbenik Gibonni predstavlja singl i videospot ‘Udica’. Riječ je o četvrtom singlu s aktualnog albuma ‘Familija’ Olivera i Gibonnija, koji je u svega dva mjeseca ostvario dijamantnu nakladu, a singlovi ‘Onako, od oka’, ‘Sreća’ i ‘Gdje to piše’ već mjesecima ne silaze sa samih vrhova hrvatskih i regionalnih TOP lista.
„Kako se sada osjećam, ‘Udica’ mi je jedna od tri najdraže pjesme u životu iz pogleda autora. Hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, u njoj dominira muški zbor Brodosplit i akustična gitara i ja stojim iza nje milijun posto.“ – kaže Gibo.
Za singl ‘Udica’ je u režiji Zdenka Bašića napravljen videospot, koji je snimljen u skladištu, devastiranom tvorničkom pogonu u okolici Zagreba. Redatelj je donio pijesak, staro oružje, kubure, sablje… Sve ono što se u mašti Zdenka Bašića nalazi ispod mora. Zbog teme pjesme, “Udica” je jednostavno zahtijevala takvu scenografiju, koja je oduševila Gibonnija i njegove suradnike.
Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni te nedavnog koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni nastavljaju koncertu promociju “Familije”. U subotu, 29. listopada, nastupit će u Areni Varaždin, a 5. studenog oduševit će osječku publiku u dvorani Gradski vrt.

najčitanije