EMA MTV Best Adria Act 2014 nominacije

sisakportal-hr

261020211635288128.jpeg

Dodjela MTV EMA nagrada se približava, a s njom i izbor za najboljeg izvođača naše regije. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano čak pet izvođača iz regije! Kako bi natjecanje učinili zabavnijim, u izbor su uključeni i vjerni fanovi. Četiri izvođača koja su se direktno plasirala u utrku za MTV Best Adria Act nagradu na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada su:

1. Van Gogh
2. Vatra
3. Punčke
4. Gramatik

Za odabir petog nominiranog izvođača ove godine uvedene su Wild Card nominacije koje omogućavaju upravo vjernoj publici da glasanjem na Twitteru odluče koji će se od navedenih boriti za MTV Best Adria Act titulu:

1. Elemental
2. Kandžija
3. S.A.R.S.
4. Skroz
5. Who See

Dakle, upravo ovih pet navedenih bendova od danas kreću u utrku za WildCard nominaciju!
Glasanje za Wild Card fazu traje do nedjelje, 14. rujna u 23:59 i odvijat će se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtagova #MTVEM i #NominateImeNominiranogIzvođača, npr. #MTVEM #NominateElemental ili #MTVEM #NominateKandzija, ovisno o tome kojem izvođaču želite dati svoj glas i tako ga poslati u Glasgow!

Obavezno moraju stajati oba hashtaga: #MTVEMA i #NominateImeNominiranogIzvođača kako bi glas bio valjan i zbrojen u krajnji rezultat glasovanja. Hashtagovi kojima se glasa za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. #MTVEMA #NominateElemental

2. #MTVEMA #NominateKandzija

3. #MTVEMA #NominateSars

4. #MTVEMA #NominateSkroz

5. #MTVEMA #NominateWhosee

Izvođač koji do 14.9., sa završetkom u 23:59 osvoji najveći broj glasova plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za MTV Best Adria Act nagradu gdje ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će 16. rujna, trajat će do 21. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobjednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodjele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog.

najčitanije