Decomposing Entity - novo ime na Geenger Recordsu

sisakportal-hr

271020211635294337.jpeg

Ako ste fanovi death metala definitivno biste trebali poslušati najnoviji bend koji se pridružio sve duljem popisu bendova Geenger Recordsa. U tom slučaju vam sa zadovoljstvom predstavljamo Decomposing Entity!

Ovaj death metal bend formiran je 2008. u Zagrebu, a njihov zvuk karakteriziraju oštri i snažni rifovi, brzi i intenzivni bubnjevi te brutalni vokali. Prvi EP koji je sadržavao pet pjesama izdali su 2009. nakon čega su se posvetili brojnim nastupima te su 2010. izdali jedan singl, a 2012. promo s dvije pjesme.

Trenutno rade na prvom albumu koji je djelomično sniman u Ljubljani na SAE Institutu, a također se pripremaju i za novu turneju. Dok čekate izlazak novog albuma možete pogledati njihov novi spot za singl „Historical Monument“, koji se neće naći na albumu.

Singl je sniman u suradnji s Meisterwerk Productions i Groovemansion Studijom. Vokale je snimao Matej Pavelić, a za mix i mastering je bio zadužen Ivan Jakić. Video je snimljen u već spomenutim studijima, a za snimanje su zaslužni Igor Meister Malečić (Meisterwerk Productions), Domagoj Spaić (Metalview Productions) i Davorin Švaner, koji se pozabavio i vizualnim uređivanjem.

https://www.facebook.com/decomposingentity