Debitantski singl Elkan Floride „Ajte kući“

Dsc02069

 

Izašao je debitantski singl “Ajte Kući” novog glazbenog projekta pod nazivom Elkan Florida. Singl “Ajte kući” je izašao pod etiketom izdavačke kuće Croatia Records.

 

U spotu  je glumila i Hrvatska gorska služba spašavanja kako bi upozorili turiste da neopremljeni i bez adekvatne opreme i znanja ne idu u planine.  Pjesma “Ajte kući” na humorističan način predstavlja drugu stranu turizma, i upozorava na stvari koje bi trebali eventualno unaprijediti kako bi turistička ponuda bila još bolja.

Rencpress

U pjesmi dida koji viče refren “Ajte kući” jer je obolio od Alzheimerove bolesti pa u njima vidi okupatore. Na kraju spota će se turisti i domaćini sprijateljitii dogovoriti dolazak i dogodine.

 

Projekt Elkan Florida nastao je potpuno spontano. Renato Babić i Zvonko Ćoso nekad akteri poznatog zadarskog benda Postolar Tripper (gitarist i menadžer) sjeli su sa mladim zadarskim kantautorom Elkanom Petrovom na nekoliko pića, i u toku razgovora o glazbi i autorstvu i pristupu glazbi shvatili da svih troje imaju poprilično  zajedničke stavove i razmišljanja, kao i određene autorske stvari koje stoje u ladicama. Odlučili su ugodno druženje nastaviti i preseliti u  Renatov studio.

 

Projekt Elkan Florida možete pratiti na: www.facebook.com/elkanflorida i www.instagram.com/elkanflorida

najčitanije