Dalmatinski romantičar Petar Grašo Valentinovo slavi u Sisku!

Grašo Foto Mario Poje1

 Za koncert u dvorani Zeleni brijeg preostao još ograničen broj ulaznica  

 

Dalmatinski romantičar Petar Grašo 14. veljače stiže u Sisak, gdje će proslaviti Valentinovo sa svim svojim fanovima u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg, s početkom u 20h.

Do koncerta je ostalo svega tjedan dana, a ulaznica je ostalo još jako malo!

 

„Ekipa, vidimo se u Sisku za Dan zaljubljenih! Puno ljubavi, puno veselja, puno dobre energije, pjesme Petra Graše…sve vas to očekuje 14. veljače u Sisku“, poručio je Petar Grašo pred ovaj veliki koncert.

 

Nemoj, Moje zlato, ‘Ko nam brani, Srce za vodiča, Trebam nekoga, Ljubav jedne žene, Providenca, Utorak, Nisan više ja sa njom, Uvik isti, Volim i postojim i brojni drugi Grašini hitovi redat će se u toj posebnoj koncertnoj večeri koja je pred nama za samo tjedan dana, a organizatori koncerta iz agencije Imagis očekuju rekordnu posjećenost dvorane Zeleni brijeg. Na koncert će, naime, pristići i brojni Grašini fanovi iz Zagreba i drugih hrvatskih gradova.

 

Grašo Ninkovic.2022 18

Foto: Ninković

 

Uz Grašin upečatljiv i zavodljiv vokal i sjajnu glazbenu pratnju njegovog benda, koncert će u punom smislu riječi biti scenski spektakl, uz raskošnu produkciju i dodatna iznenađenja.

Ne propustite mogućnost da baš ovaj Dan zaljubljenih provedete u najboljem mogućem društvu, s popularnim Petrom Grašom u Sisku!

 

Preostale ulaznice za koncert Petra Graše u Sisku možete nabaviti online na platformi Entrio:

https://www.entrio.hr/event/valentinovo-s-petrom-grasom-15713

 

Naslovni FOTO: Mario Poje