"Čiribu Čiriba" u prodaji

sisakportal-hr

Psihomodo Pop objavili su dugoočekivani, deseti po redu studijski album ”Čiribu Čiriba” u izdanju svoje nove diskografske kuće Dallas Records!

Na novi studijski album čekalo se punih pet godina, a najavljen je singlovima ”Zločest k’o pas” i ”Donna” koja se čak 12 tjedana držala na broju 1 nacionalne ljestvice singlova – HR TOP 40.

Glazbena povijest sastava dokazuje kako se Psihići drže provjerenog recepta – neumorni Davor Gobac i ekipa ne odustaju od klasičnog rock’n’rolla. No, nije samo “Donna” radiofoničan singl!

Mnoge skladbe s albuma poput Supstance, Ona ludo pati i Bejbi imaju jednak potencijal osvajati top ljestvice. Upravo činjenica da su se vratili svojim korijenima, album ”Čiribu čiriba” nesumnjivo možemo usporediti sa njihovim legendarnim debitantskim albumom Godina zmaja iz 1988. godine.

Psihodelični prizvuk prisutan je ne samo u pjesmama već i u samom likovnom oblikovanju albuma za koje je zaslužan Esad Ribić, daleko najpoznatiji hrvatski crtač stripa.
Zanimljivost na albumu ”Čiribu čiriba” definitivno je skladba Kiša, Psihomodo pop verzija pjesme Rain The Beatlesa, budući da su se i na prethodnim albumima nalazile obrade.
Album je producirao Srđan Sekulović Skansi, dok je za videospotove zaslužan veliki prijatelj benda i suradnik od samih početaka, Radislav Jovanov Gonzo.