Bruce Springsteen u rujnu objavljuje autobiografiju!

db

261020211635271850.jpeg

Legenda svjetskog rocka Bruce Springsteen obećao je da će u dugo očekivanoj autobiografiji čitateljima prikazati svoje osobne borbe koje su mu bile nadahnuće za neke od njegovih klasičnih hitova.
Springsteen sedam godina radi na autobiografiji nazvanoj “Born to Run”. Izdavačka kuća Simon & Schuster priopćila je da će knjiga biti objavljena 27. rujna.
“Pisati o sebi nije ugodno”, rekao je Springsteen. “Ali u takvom poslu pisac mora nešto obećati, a to je da će čitateljima pokazati stanje svog uma. Ja sam to pokušao”, dodao je.
U knjizi će se otkriti što je Springsteena nadahnulo glazbi i zašto pjesma “Born to Run”, odabrana i za naslov, u sebi sadrži više nego što fanovi misle, najavljuje kuća Simon & Schuster.
Springsteen i njegovi momci iz E Street benda među najznačajnijim su američkim rock glazbenicima zadnjih 40 godina, koji su pjesmama vjerno dočarali snove i razočarenja običnih Amerikanaca.
Springsteen je u karijeri prodao više od 120 milijuna albuma, osvojio 20 Grammyja i Oscara, a sada je na američkoj turneji na kojoj izvodi pjesme s reizdanog dvostrukog albuma “The River” iz 1980. godine.

najčitanije