Britanska rock četvroka Skunk Anasie dolazi u Zagreb!

db

Britanski rock bend Skunk Anansie devet godina nakon svog prvog nastupa u Zagrebu dolaze 27. srpnja na stadion Šalata u sklopu turneje najvećih hitova “25Live@25”, izvijestili su iz Los Angeles Agency (LAA).

Britanski bend Skunk Anansie predvođen pjevačicom Deborah Anne Dyer, poznatijom kao Skin, slavi 25 godina od osnutka, a na stadionu Šalata će 27. srpnja nastupiti uz Skin će nastupiti i basist Richard Keith Lewis, gitarist Martin Ivor Kent i bubnjar Mark Richardson.

Grupa je osnovana 1994. u Londonu, a izdali su šest studijskih albuma, među kojima su Paranoid & Sunburnt (1995), Stoosh (1996), Post Orgasmic Chill (1999).

U prvih sedam godina proslavili su se singlovima Charlie Big Potato, Weak, Hedonism, Selling Jesus, Secretly, Brazen, I Can Dream i Lately, a grupa se razilazi 2001. godine. Nakon što se ponovo sastaju 2009., izdali su albume Wonderlustre, Black Traffic and Anarchytecture.

Od njihovoga premijernog koncerta u zagrebačkom dvorištvu pogona Jedinstva prošlo je 9 godina, a ove godine dolaze nakon što će na turneji “25Live@25” nastupiti u Danskoj, Nizozemskoj, Italji, Portugalu, Belgiji, Poljskoj te Velikoj Britaniji.

najčitanije