Bogat koncertni program za Dan grada Gline

vj

261020211635277448.jpeg

Bogati trodnevni glazbeni spektakl u Glini povodom Dana grada samo što nije krenuo. Od 05.-08.08.2015. športsko rekreativni centar Banovac postat će centar najbolje zabave, a na velikoj pozornici u tri dana izmijeniti će se velika glazbena imena uz bendove iznenađenja.

Ovogodišnju proslavu Dana grada Gline uveličat će Jole, Goran Bare i Majke, te Slavonske Lole. Uz spomenute kocerte kao i svake godine organizatori su se pobrinuli za dodatne sadržaje u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Čast da otvori trodnevnu proslavu pripala je poznatom zabavljaču Joletu, koji će to napraviti u srijedu 05.08. od 21 sat. Uz velike Joline hitove, publika će uživati i u nastupu benda Casino Royale.
Uoči koncerta Jole je rekao, ‘Čast je pjevati u bilo kojem gradu koji slavi svoj dan. Prvi puta ću pjevati u Glini i nadam se da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti na koncertu i na najbolji način proslaviti Dane grada. Pozivam sve na nezaboravnu feštu u srijedu 05.08. u Glinu!’

Dan kasnije u četvrtak 06.08. za druženje s brojnim posjetiteljima i dobru atmosferu zaduženi su grupa Face, kao i grupa Besplatno piće.

U petak 07.08., brojni rokeri uživat će na spektakularnom koncertu koji za njih priprema Goran Bare zajedno sa svojim Majkama, a iste večeri pozornicu sa Baretom i Majkama dijeliti će Second hand band i grupa Requiem.

Za sam kraj, prava poslastica za ljubitelje tamburaške glazbe, u subotu 08.08. ne propustite koncert izvrsnih Slavonskih Lola, koji spremaju za Glinu poseban koncertni repertoar s najvećim hitovima.

Kao i prethodnih godina, posjetitelji će uživati u sportskom sadržaju, ali i odličnim gastronomskim delicijama iz tog kraja.

Sve detalje oko proslave Dana grada Gline, novosti, ali i informacije potražite na Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/DANI-GRADA-GLINE-OFFICIAL/126739524071986?fref=ts

najčitanije