broj 1

Billboard proglasio Blinding lights najboljom pjesmom svih vremena

Pjesma je na Youtubeu pregledana više od 500 milijuna puta

Pjesma Blinding lights The Weekenda proglašena je novim brojem 1 na Billboardovoj ljestvici najboljih pjesama svih vremena. Pjesma Blinding Lights prvi je put objavljena krajem 2019. godine, a spot za pjesmu izašao je počekom 2020. Taj je spot do sada je na YouTubeu pregledan više od 500 milijuna puta.

Samo dva mjeseca nakon što je pjesma izašla, bila je u top 100 pjesama Billboardove ljestvice, a sada je zasjala na prvom mjestu Billboardove ljestvice 100 najboljih pjesama svih vremena. The Weeknd je karijeru započeo još 2008. godine, a do sada je izdao 4 studijska albuma. Trenutno je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih umjetnika, a početkom 2021. nastupio je i na Superbowlu gdje je uz pratnju plesača izveo je niz svojih uspješnica, među kojima je bila i pjesma Blinding Lights.

Osim njega, na samom vrhu Billboardove ljestvice našao se Chubby Checker s pjesmom The Twist, a među prvih 5 još su Santana i Rob Thomas s pjesmom Smooth, Bobby Darin i pjesma Mack the Knife i Uptown Funk Marka Ronsona i Brune Marsa.

najčitanije