Besplatno skini pjesmu "Sve bi bilo lakše da je ljeto"!

db

Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola objavila je novi singl “Sve bi bilo lakše da je ljeto”. Gabi i Marijan, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom potpisali sjajan tekst, u kojem prizivaju ljetne dane, no usprkos zimskom ugođaju aranžman pjesme lepršav je i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična. Videospot za novi singl snimljen je u Sisku, mistična maglovita atmosfera grada, koji kao da je utonuo u zimski san, suprotstavljena je nasmiješenoj i pozitivnoj Gabi. Pjesmom “Sve bi bilo lakše da je ljeto” Nola ujedno najavljuje novi studijski album koji stiže na proljeće.

Aquarius Records u suradnji s grupom Nola omogućio je fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Sve bi bilo lakše da je ljeto“.

Sve što morate napraviti je poslati mail s naslovom „Nola“ na [email protected] i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata pjesme. Vašu e-mail adresu Nola će uvrstiti i na mailing listu pa će ubuduće u vaš inbox stizati i obavijesti o koncertnim aktivnostima, novim singlovima i albumima Nole.

najčitanije