POVRATAK NA GLAZBENU SCENU

Avril Lavigne se vratila pop punk singlom “Bite Me”

Avril je izbacila novi singl, a objavljeni su i datumi europske turneje

Punk pop pjevačica Avril Lavigne vratila se na glazbenu scenu s novim singlom “Bite me”. Kanadska glazbenica svoj je posljednji studijski album naslova “Head Above Water” objavila 2019. godine. Iako joj je to bilo već šesto studijsko izdanje, najbolje je pamtimo po singlovima “Complicated” i “Sk8er Boi”, kojima je obilježila početak 2000-ih.

Singl je u njenom prepoznatiljivom stilu, a na pjesmi je surađivala sa Travisom Bakerom iz Blink 182.  “Po prvi put radim s njim nakon 15 godina i stvarno sam uživala gledati kakavje kao producent danas. Proveli smo puno vremena pišući pjesme te radeći na samim pjesama. Travis razumije moju viziju, moj kreativni proces i ciljeve u ovoj fazi moje karijere”, kaže Lavigne.

Kroz 2022. godinu imat ćemo priliku čuti i vidjeti je i uživo, budući da je ranije najavila i datume europske turneje; kroz veljaču i ožujak Avril Lavigne će posjetiti više od 15-ak gradova Europe, a najbliže našim prostorima nastupit će 28. veljače u Münchenu, 6. ožujka u Milanu i 17. ožujka u Beču. Ulaznice su dostupne putem njene službene stranice.

najčitanije