Auguste imaju novi singl i videospot ''Sjajim''

vj

261020211635275923.jpeg

Nova pop uspješnica nadilazi klasičan pop zvuk jer se muzički naslanja na balade 60-ih godina, kako vokalno, tako i aranžmanski.

Glazbu i tekst potpisuju Auguste, Ivana Lulić i Gordana Marković, dok je za karakteristične tehnike snimanja iz zlatnog doba Beatlesa, kao i za aranžman, zaslužan njihov producent Tomislav Šušak. Osim djevojaka, u zvuku Augusta sudjeluju i glazbenici iz njihovog pratećeg benda, Tomislav Leko na klavijaturama, Jerko Jurin na bubnjevima te Marko Radić na bas gitari.

Ovo je posljednja pjesma kojom najavljuju izlazak debitanskog albuma ”Sve što je nekada bilo važno” u listopadu.

Prethodni singlovi ”Ona” i ”Magla” privukli su pozornost brojih znatiželjnika te pripremili put singlu ”Budiš more” koji se punih devet tjedana zadržao na HR TOP 40.

Spot je sniman na različitim lokacijama u okolici Zagreba, a prati priču bračnog para, njihove jutarnje i dnevne rituale, rad i igru koji kroz godine ne jenjavaju, jer kada je ljubav prava i privrženost velika, tada godine nikad nisu prepreka.

Auguste su se prvi put okušale u režiranju spota zajedno sa Josipom Ninkovićem, dok su za njegovu realizaciju zaslužni Jan Erceg (kamera) i Josip Ninković (kamera i montaža).

najčitanije