Vozač koji je usmrtio 25-godišnjaka u Novoj Subockoj sam se prijavio policiji

ibb

261020211635268075.jpeg

Uhićen je 38-godišnjak iz Kutine, kojeg se sumnjiči da je u subotu 11.lipnja u prometnoj nesreći usmrtio 25-godišnjaka. Krim obrada pokazala je da je te večeri u Novoj Subockoj kod Novske, oko 22.30h, svojim osobnim automobilom Opel Astra kutinskih registracijskih oznaka, naletio na 25-godišnjaka koji je, popravljajući svjetlo, stajao pored svog automobila. Sumnja se da je nakon udara bez zaustavljanja i nepružajući pomoć nastavio vožnju dalje, dok je 25-godišnjak na mjestu događaja preminuo.

Za tada nepoznatim vozačem i vozilom policija je raspisala potragu. Policija je traženi automobil pronašla na području Kutine te je na njemu obavljeno prometno i tehničko vještačenje, a vlasnik se jučer, po savjetu odvjetnika, sam prijavio policiji u Novskoj. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policijska uprava sisačko-moslavačka ovim putem zahvaljuje svim građanima koji su putem telefona, e-maila ili osobno dali korisne informacije u vezi identificiranja nepoznatog vozača i vozila.

najčitanije