„Veseli vikend“ u Petrinji

imp

261020211635267395.jpeg

Tijekom subote, 9.srpnja, policija u Petrinji imala je posla s vozačima koji su vozili pod utjecajem alkohola.
Prvi je u policijsku bilježnicu upisan 19-godišnjak kojeg je policija zatekla u Zagrebačkoj ulici oko 16 sati, kako vozi pod utjecajem alkohola od 1,22 promila. No to nije sve, osim toga vozio je neregistrirani moped bez vozačke. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u policijskoj postaji te će zbog prometnih prekršaja protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.
Istoga dana oko 23.25 sati u Turkulinovoj ulici u Petrinji je zaustavljen osobni automobil krapinskih registracija, kojim je prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 1,16 promila upravljao 32-godišnji vozač. Istome je izdana naredba o smještaju u posebnu prostoriju policijske postaje do otriježnjenja te je prekršajno prijavljen.
Par minuta prije ponoći također u subotu, 9. srpnja, u Ulici pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji je zatečen 41-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,22 promila. Uhićen je i do otriježnjenja zadržan u policijskoj postaji, nakon čega je uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud.

najčitanije