U Kutini pretragom stana pronađena droga i tvari zabranjene u sportu

imp

Po nalogu suda je jučer, 27. studenog, u dvjema pretragama na kutinskom području pretražena kuća i osobni automobil 35-godišnjaka te kuća i gospodarski objekti 42-godišnjaka.
„Pretragom je kod mlađeg muškarca pronađeno i oduzeto ukupno 35 grama amfetamina, 0,7 grama marihuane, 145 grama suplementa „kreatin“ i digitalna vaga, dok je pretragom kod starijeg muškarca pronađeno i oduzeto 75 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da su osumnjičeni 21. kolovoza ove godine na benzinskoj postaji u Zagrebačkoj ulici u Kutini, u opticaj stavili krivotvorenu novčanicu od 200 eura.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 35-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja novca te neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i trgovanje drogama i tvarima zabranjenim u športu, dok će protiv 42-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja novca te optužni prijedlog temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.“ – izvijestila je županijska policija.

najčitanije