Trojica kazneno prijavljena zbog posjedovanja droge

ibb

Jučer, 30. lipnja, oko 16 sati, u Popovači, policijski službenici zatekli su dvojicu mladića u dobi od 19 i 20 godina u neovlaštenom posjedovanju droge.

Naime,  20-godišnjak je po prethodnom dogovoru 19-godišnjaku prodao 53,5 grama droge amfetamina, a koju je 19-godišnjak namijenio za daljnju prodaju. Tom prilikom 20-godišnjak je kod sebe posjedovao još i 18,9 grama droge amfetamina, odnosno ukupno 72,4 grama droge amfetamina, dok je 19-godišnjak posjedovao 8,5 grama droge marihuane.

Od osumnjičenih je droga oduzeta te će obojica biti kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok će 19-godišnjak biti i prekršajno prijavljeni nadležnom sudu sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Istoga dana, oko 21 sat, u mjestu Novo Selo Palanječko, policijski službenici su zatekli 24-godišnjaka u posjedovanju 260 grama droge marihuane. Od osumnjičenog je droga oduzeta te će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog počinjenja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

najčitanije