Teške krađe provaljivanjem u Sisku

imp

U petak, 8. veljače u poslijepodnevnim satima, dvije nepoznate ženske osobe su u Posavskoj ulici u Sisku iskoristile odsutnost 62-godišnjaka i nasilno ušle u jednu od prostorija njegove kuće te mu ukrale novac. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na desetak tisuća kuna, zbog teške krađe je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljicama se traga.
Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je u noći sa subote na nedjelju, 9./10. veljače, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao razna pića, cigarete, slatkiše i druge prodajne artikle, počinivši štetu od oko 2000 kuna. Od odgovorne osobe trgovine je zaprimljena kaznena prijava.
Sisačkoj policiji je prijavljena još jedna teška krađa, počinjena u razdoblju od kraja kolovoza prošle do 6. veljače ove godine u Ulici Andrije Milčinovića, u kojoj je nepoznati počinitelj provalio u kuću 71-godišnjeg vlasnika i ukrao nekoliko komada nakita. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 5000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

najčitanije