Puno posla za sisačke vatrogasce

nv

261020211635289593.jpeg

Sisački vatrogasci javne vatrogasne postrojbe ovog su vikenda imali niz intervencija. U petak su intervenirali kod prometne nezgode u Žažini u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. U subotu je izbio požar na krovištu kotlovnice u Galdovačkoj u Sisku, a gasilo ga je šest vatrogasaca s dva vozila.

U nedjelju je bilo pet intervencija, od čega su tri bile ispumpavanje vode iz stanova u ulicama Braće Čulig i Ivana Bakrana, zbog jakog pljuska na području Siska.
Dogodio se i požar zbog instalacija u trgovačkom objektu na tržnici Caprag te eksplozija plina u poslovnom prostoru u ulici Nikole Tesle. Ondje je ozlijeđen 52-godišnji muškarac, a nakon očevida poznati su uzroci eksplozije.

“Utvrđeno je daje iz nepropisno postavljenog spremnika nekontrolirano istjecao plin, pri čemu se u objektu nakupila smjesa plina i kisika. U trenutku kada je muškarac u skladištu upalio viljuškar, došlo je do iskrenja i eksplozije u kojoj je on zadobio teške tjelesne ozljede u vidu opekotina, dok je na objektu nastala šteta koja se procjenjuje na stotinjak kuna”, priopćila je Iva Dvorski, policijska službenica za odnose s javnošću.

najčitanije