Provalnici su provalnici– s plijenom ili bez njega

st

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 25. do 28. ožujka provalio u vikendicu 61-godišnje vlasnice u Žažini i iz zamrzivača ukrao manju količinu mesa. Potom je provalio i u dvorišnu prostoriju iz koje je ukrao trimer, motornu pilu, produžni kabel, svjetiljke i razni drugi alat. Vlasnica štetu procjenjuje na oko 6000 kuna.
Zbog teške krađe provaljivanjem kazneno je prijavljen 32-godišnji muškarac koji je u razdoblju od 23. kolovoza do početka rujna prošle godine u mjestu Ruškovica, općina Velika Ludina, provalio u vikendicu 53-godišnjeg vlasnika i ukrao set noževa, više boca alkoholnog pića i ključ za plinsku bocu. Ovom teškom krađom vlasnika je oštetio za oko 3000 kuna.
Zbog teške krađe u pokušaju kaznenu su prijavu zaradili jedan 18-godišnjak i jedan maloljetnik. Oni su u razdoblju od kraja prošle do ožujka ove godine u mjestu Gornji Bjelovac provalili u obiteljsku kuću 63-godišnjeg vlasnika, ali iz nje nisu ništa ukrali.
Još jedna teška krađa u pokušaju evidentirana je u Velikoj Ludini, gdje je nepoznati počinitelj od početka veljače do 28. ožujka provalio u kuću 81-godišnjeg vlasnika, ali se udaljio ništa ne ukravši.

najčitanije