Provalnici nemaju ni radno vrijeme ni sezonu

st

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od ožujka do rujna ove godine provalio u u vikendicu 82-godišnjeg vlasnika u Voloderu i ukrao dva rakijska kotla, trimer, električnu prskalicu, armirano crijevo, hidrofor i tuš kabinu. Od oštećenog vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 15 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava.
Od 17. do 19. rujna nepoznati je počinitelj, također u Voloderu, iz alatnice 42-godišnjeg vlasnika u koju je prethodno provalio, ukrao moped i dijelove za traktor počinivši štetu od oko 3000 kuna. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe, a i za ovim se počiniteljem traga.

Policiji je prijavljena i teška krađa počinjena na štetu sisačke udruge u čije je prostorije u Ulici lipa, s nedjelje na ponedjeljak, 18./19. rujna, provalio nepoznati počinitelj i ukrao prijenosno računalo, digitalni prijemnik i novac. Odgovorna osoba oštećene udruge štetu procjenjuje na oko 2000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga, kao i za nepoznatim počiniteljem koji je od 15. do 19. rujna u Topolovcu provalio u dvorišnu prostoriju 47-godišnjeg vlasnika i ukrao deset staklenki meda.

najčitanije