Provale i krađe na županijskom području

mradenovic

261020211635237934.jpeg

Policija traga za nepoznatim počiniteljem teške krađe koji je u petak, 28.prosinca u Ulici Augusta Šenoe u Sisku provalio u trgovinu. Ukrao je novac, cigarete, duhan i piće. Odgovorna osoba materijalnu štetu procjenjuje na otprilike 2000 kuna. Zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.
Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je u provalio u obiteljsku kuću u Školskoj ulici u Selima te ukrao nakit, čiju vrijednost 36-godišnji vlasnik procjenjuje na oko 10.000 kuna. Županijska policija zabilježila je i provalu u kuću 40-godišnjeg vlasnika u Zagrebačkoj ulici u Popovači. Nepoznati je počinitelj provalio u poslijepodnevnim satima u subotu, 29.prosinca te ukrao nakit čiju vrijednost vlasnik procjenjuje na 8000 kuna. Za počiniteljem ove teške krađe intenzivno se traga.
U Raičevcu u Popovači je zabilježen i slučaj krađe novca 25./26.prosinca iz obiteljske kuće 28-godišnjaka, a policija je evidentirala i krađu novčanika u Velikoj Ludini. U četvrtak, 27.prosinca u Obrtničkoj ulici u Velikoj Ludini, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 52-godišnjaka i iz novčanika koji se nalazio u otključanom automobilu, ukrao novac, dok je u noći sa četvrtka na petak 27./28.prosinca, na istoj adresi nepoznati počinitelj provalio u kuću 52-godišnjaka te također ukrao novac. Od oštećenog su zaprimljene kaznene prijave zbog krađe i teške krađe te se za počiniteljima traga.

najčitanije