Privremena regulacija prometa – obilježavanje 30. obljetnice pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika u Strugi Banskoj

imp

251020211635198110.jpeg

U ponedjeljak, 26.srpnja, zbog obilježavanja 30.obljetnice pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika u Strugi Banskoj bit će na snazi posebna regulacija prometa.

S tim u vezi za sav promet od 6.30 do 12.30 sati, bit će privremeno zatvorena državna cesta D47 u naselju Struga Banska, Općina Dvor.

Za vrijeme privremene regulacije prometa za osobna vozila promet će biti preusmjeren na relaciji (Dvor – Donji Javoranj – Zrin – Divuša i obratno), dok će teretna vozila biti preusmjerena na državnu cestu D6 (Dvor – Glina) i na državnu cestu D30 (Hrvatska Kostajnica – Petrinja – Glina – Dvor).

„Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim mjestima. Molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja.“, poručuju iz PU sisačko-moslavačke.

najčitanije