Policija zabilježila povećan broj provala

mradenovic

U kasnim popodnevnim satima u subotu, 20.listopada, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Odri Sisačkoj i ukrao nakit. U noćnim satima u petak, 19.listopada nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mještovite robe u Lekeniku, ukrao veću količinu cigareta i počinio štetu od oko 17 tisuća kuna. Županijska policija evidentirala je i dvije teške krađe u pokušaju u Martinskoj Vesi i Tišini Kaptolskoj. Nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u dvije trgovine mještovitom robom, u čemu nije uspio.

Traga se i za kradljivcem koji je tijekom noći s četvrtka na petak, 18./19. listopada, u mjestu Brestača, grad Novska, u ugostiteljskom objektu iz registar blagajne ukrao novac. Vlasnik štetu procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Policiji su prijavljene i  tri teške krađe provaljivanjem, od kojih dvije u pokušaju, počinjene u Kutini od strane nepoznatog počinitelja u prijepodnevnim satima u petak, 19. listopada. U Ulici kralja Petra Krešimira IV iz stana 51-godišnjeg muškarca je ukraden novac, a u istoj ulici, ali na drugom kućnom broju, i 68-godišnjaku je provaljeno u stan po kojemu su ispreturane stvari, ali ništa nije ukradeno. U Ulici Andrije Hebranga počinitelj je pokušao provaliti i u stan 36-godišnje žene, u čemu nije uspio.

najčitanije