Policija za vikend zaustavila nekoliko alkoholiziranih vozača

mradenovic

261020211635206773.jpeg

U subotu, 13. lipnja, oko 23.50 sati, u mjestu Nova Subocka na novljanskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo austrijskih registracija kojim je upravljao 43-godišnjak s područja Novske pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

Idućeg dana, oko 18 sati u mjestu Malo Budaševo, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao 22-godišnjak s područja Siska.

Istoga dana, oko 23.10 sati u mjestu Jazavica na novljanskom području, policijski službenici su pokušali zaustavili osobno vozilo kutinskih registracija koje se nije zaustavljalo na svjetlosne i zvučne signale. Nakon što je vozilo zaustavljeno utvrđeno je da njime upravlja 30-godišnjak s područja Novske pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

U ponedjeljak, 15. lipnja, pola sata iza ponoći, u mjestu Banova Jaruga na kutinskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,63 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

najčitanije