Policija traži očevice prometne nesreće u Galdovačkoj ulici u Sisku

mradenovic

U ponedjeljak, 29. listopada oko 18.30 sati, u Sisku, na kolniku Galdovačke ulice ispred kućnog broja  128, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je 81-godišnji pješak.

Nepoznati vozač upravljao je prema Popovači nepoznatim, najvjerojatnije teretnim automobilom. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake prednjim dijelom vozila udario je u tijelo 81-godišnjeg pješaka koji se u istom smjeru kretao uz rub kolnika gurajući bicikl. Nakon udara pješak je pao na kolnik, a nepoznati vozač se nije zaustavio već je napustio mjesto događaja ne pruživši pomoć ozlijeđenom 81-godišnjaku, a kojem su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške tjelesne ozlijede opasne za život.

Očevidom na mjestu događaja je utvrđeno da je vozilo koje je napustilo mjesto prometne nesreće najvjerojatnije marke Citroen Berlingo bijele boje ili Peugeot Partner bijele boje, nepoznatih registracijskih oznaka, godine proizvodnje od 2012. do 2018.

Pozivamo građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave Postaji prometne policije Sisak na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu [email protected] . Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i najbližoj policijskoj postaji.

najčitanije