Petrinja: Nakon svađe pokušao ubiti 20-godišnjaka

mradenovic

261020211635233656.jpeg

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim muškarcem zbog pokušaja ubojstva. Naime, 56-godišnjak se u četvrtak, 23.svibnja oko 20:30 u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji  verbalno i fizički sukobio s 20-godišnjakom. Nakon sukoba, 56-godišnjak je otišao do svog auta, uzeo nož te se vratio natrag 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake.

Unatoč zadobivenim ozljedama 20-godišnjak je savladao napadača i uzeo mu nož. Potom je 56-godišnjak  izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio i to sa dva pištolja koja posjeduje na dozvolu te je jednoga od njih pred ugostiteljskim objektom repetirao s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u objektu nije našao autom ga je krenuo tražiti po Petrinji.

Njegovu potragu po petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici, koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Oštećenom 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene su teške tjelesne ozljede, a i osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

najčitanije