Otkriven sisački provalnik

pm

261020211635279373.jpeg

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je tijekom travnja i svibnja ove godine u Sisku počinio pet teških krađa provaljivanjem.

Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni sredinom travnja u Ulici Nikole Tesle provalio u zgradu, u kojoj se nalaze poslovni prostori nekoliko poduzeća, te iz jedne kancelarije ukrao mobilni telefon. Od 15. do 18. svibnja je u Kovačićevoj ulici u krugu poduzeća provalio u kancelariju i ukrao novac. U Ulici braće Kavurića tijekom proteklog vikenda, od 22. do 24. svibnja, je provalio u više kancelarija jednog poduzeća te ukrao računalo i glazbenu liniju te je provalio i u zdravstvenu ustanovu u kojoj je iz jedne od prostorija ukrao mali iznos novca. Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da je od 22. do 25. svibnja u Ulici kralja Tomislava provalio u službene prostorije gradske udruge te ukrao prijenosno računalo i novac. Tijekom kriminalističkog istraživanja neki ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku sisačko-moslavačke Policijske uprave.

najčitanije