Nekoliko požara, jedna prometna nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira

imp

261020211635284279.jpeg

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno pet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo je počinjeno na području Siska, Kutine, Novske, Sunje i Gline. Zabilježene su dvije teške krađe i po jedna krađa, prijetnja i oštećenje tuđe stvari.
Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u Glini gdje je optužni prijedlog podnesen protiv vlasnice koja svog psa nije držala pod nadzorom.
Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća, i to na području Gvozda, a u njoj je nastala samo materijalna šteta.
Očevidom na mjestu požara koji je izbio u noći 30. prosinca na krovištu dvorišnog zidanog objekta u Bročicama, grad Novska, utvrđeno je da je uzrok požara kratki spoj na produžnom kabelu. U požaru je izgorjelo krovište, drveni strop, ogrjevno drvo, zamrzivač i druge stvari, a vlasnica materijalnu štetu procjenjuje na oko 20.000 tisuća kuna.
Zabilježena su i dva požara, po jedan u Sisku i Petrinji, koji su izbili uslijed djelovanja toplinske energije iz dimnjaka na krovište.

najčitanije