Koordinirana akcija kontrole brzine na području cijele Hrvatske

imp

261020211635270650.jpeg

Neprilagođena i nepropisna brzina među najčešćim su prekršajima vozača ne samo naše županije nego i na području cijele Hrvatske.
Iz tih će razloga, no ne samo tih policija 21.i 22. travnja ove godine provesti 24-satni nadzor brzine – ali koordinirano na području cijele države.
„Posebnost ove akcije je da će u nju biti uključeni i naši građani i to na način da će moći predložiti lokacije na kojima bi željeli da se mejri brzina.“ – rekla nam je to Natalija Mezak Dolenčić glasnogovornica županijske policije.
Tako će i županijska PU u suradnji s Europskom mrežom prometne policije (TISPOL) kroz ovu akciju raditi na podizanju razine sigurnost cestovnog prometa. Ovom zajedničkom kontrolom brzine želi se apelirati na vozače da svoju brzinu prilagode uvjetima na cesti i ne “divljaju” vozeći svoje limene ljubimce, osobito ne u naseljenim mjestima.
Predložiti lokacije na kojima želite da se na području Sisačko-moslavačke županije nadzire brzina možete poslati na mail od 1. do 15. travnja na sisacko-moslavacka@policija.hr

najčitanije