Čak pet prometnih nesreća u protekla 24 sata: jedna osoba smrtno stradala!

nn

Tijekom protekla 24 sata na prometnicama se dogodilo čak pet prometnih nesreća, dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje i Gline.

U jednoj od njih koja se dogodila na kutinskom području, jedna je osoba smrtno stradala. Jučer oko 18.50, na nenaseljenom dijelu županijske ceste u mjestu Okoli, općina Velika Ludina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala biciklistica.
Nesreća se dogodila kad je 41-godišnji vozač, upravljajući teretnim vozilom zagrebačkih registracija, dolaskom do raskrižja najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine prednjim djelom svoga vozila udario u stražnji dio bicikla, kojim je u istom smjeru upravljala 62-godišnja žena. Biciklistica, koja na sebi nije imala reflektirajući prsluk, od siline udarca je odbačena na kolnik te je na mjestu događaja smrtno stradala.
Protiv 41-godišnjeg vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U ostale četiri prometne nesreće dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a u dvije prometne nesreće je nastala samo materijalna šteta.

najčitanije