Braća iz Dvora napala policajce

mradenovic

261020211635276688.jpeg

Policijski su službenici u petak 28. kolovoza u Ulici hrvatskog proljeća u Dvoru u poslijepodnevnim satima uočila 40-godišnjaka koji je upravljao teretnim automobilom na kojima su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice. Policajci su pokušali zaustaviti 40-godišnjaka ali on je nastavio vožnju. Zaustavio se u kući svoga 34-godišnjeg brata gdje je registracijske pločice skinuo i bacio. Po dolasku policijskih službenika obojica su fizički nasrnula na policaje. Pritom je 40-godišnjak počeo vrijeđati policijske službenike dok im je 34-godišnjak prijetio. Braća su uhićena i dovedena u policijsku postaju.

40-godišnjak je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava doveden pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira te počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

34-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnje i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

najčitanije