Bogata novčana nagrada za informaciju o ubojstvu

pm

Policija je raspisala novčanu nagradu za davanje informacije koja će doprinijeti razrješenju teškog kaznenog djela počinjenog upravo u našem gradu.

Naime, tijekom noći 17./18. prosinca 2013. u Ulici Andrije Hebranga  u Sisku u vlastitom stanu ubijena je  73-godišnja žena. Unatoč  provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici još uvijek nisu ni blizu otkrivanja identiteta počinitelja ovog teškog kaznenog djela.

S ciljem pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja, sukladno zakonu,potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje informacije koja će privesti kraju ovo kriminalističko istraživanje.

Iz policije zato pozivaju sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na  adresu [email protected], kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi kriminalističke policije ove Policijske uprave.

najčitanije