22 kaznena djela, 4 narušavanja javnog reda i mira, 9 prometnih nesreća

ibb

261020211635273801.jpeg

Policiji su tijekom vikenda prijavljena 22 kaznena djela, interveniralo se u četiri narušavanja javnog reda i mira, a na županijskim prometnicama dogodilo se devet prometnih nesreća bez težih posljedica.
Sisačka policija u potrazi je za nepoznatim kradljivcem bicikla iz Kranjčevićeve ulice. Zaključani bicikl vrijedan oko 2000 kn, u vlasništvu 61-godišnjaka, ukraden je u noći u nedjelju.
U noći sa subote na nedjelju u Lekeniku je provaljeno u kiosk u Zagrebačkoj ulici. Nepoznati počinitelj ukrao je 500-tinjak kutija cigareta i 18 paketa rezanog duhana, ukupne vrijednosti oko 15 000 kn.
Policiji je prijavljen i nepoznati počinitelj koji je provalio u obiteljsku kuću u mjestu Dragotina kod Gline, iz koje su perilica za rublje, pumpa, trimer, glazbeni i TV uređaji, razni alat i niz manjih predmeta. Šteta je procijenjena na oko 20 000 kn.
Petrinjskoj policiji prijavljena je krađa zlatnog nakita vrijednog oko 7,5 tisuća Kuna, ukradenog iz obiteljske kuće. I u ovom slučaju počinitelj je nepoznat.
A jučer prijepodne na prometnu policiju u Kutini naletio je 41-godišnjak, u neregistriranom automobilu na kojeg je namotirao nepripadajuće registracijske pločice. Zaradio je kaznenu prijavu radi krivotvorenja isprave.

najčitanije